top of page

Mindfulness

volw - kids - jongeren

Natuur - loopbaancoach

 

Miep Van der Haegen 

0474/497748​

miep.vanderhaegen@telenet.be

www.mindfulmomenten.be

ALGEMEEN

Achtergrond

De opleidingen die ik genoten heb zijn een Master in de Klinische Psychologie aan de UGent alsook een Master na Master in de Seksuologie aan de KULeuven. Tijdens de studies Psychologische Wetenschappen heb ik stage gelopen bij het 'CAW - Cel Partnergeweld' en heb ik ervaring opgedaan inzake koppeltherapie, meer specifiek het doorbreken van fysieke- en/of verbale geweldspiralen. Daarenboven kreeg het seksuele aspect -zowel bij individuen als koppels- meer aandacht tijdens mijn stage seksuologie aan het ziekenhuis van Gasthuisberg.

 

Werkingsgebied

Seksualiteit kan een voorname, doch vaak verdoken, rol spelen in het persoonlijk- en/of relationeel welbevinden.

Als seksuologe begeleid ik mannen, vrouwen en koppels met vragen/zorgen rond de eigen- of gemeenschappelijke seksualiteitsbeleving.  Dit kan gaan van erectieproblemen, weinig of geen zin in seks, pijn tijdens het vrijen, fetisjisme, genderdysforie, homoseksualiteit, een geschiedenis van seksueel misbruik tot veranderingen in het seksspel tijdens de zwangerschap/ na het krijgen van kinderen.

Werkwijze

'Durven praten' over seksuele moeilijkheden staat hierbij centraal. Met respect voor het tempo van het individu of het koppel ga ik na welke seksuele klachten er op de voorgrond treden en wat de verwachtingen hierbij zijn naar begeleiding en naar de eigen uitkomst(en) toe. Met uiterste zorg, respect en discretie zal ik de therapeutische sessies trachten te begeleiden. Indien er nog vragen zijn, aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Tarieven

Individueel gesprek (45 à 60 minuten): €55

Koppelgesprek (60 à 75 minuten): €65

Bij sommige mutualiteiten is er reeds terugbetaling mogelijk, vraag dit gerust na tijdens het eerste gesprek. 

Enkel op afspraak via telefoon of mail:

0497 73 79 62

steurbautjasmine@gmail.com

Dorp 35, 9810 Nazareth

 

bottom of page