top of page

Find Balance! Vind balans in je leven, je loopbaan en je (werk)relaties!

 

Heb je het gevoel op bepaalde zaken vast te lopen?

Loopt je relatie niet zoals het hoort?
Wil je scheiden op een zo positief mogelijke manier? 

Haal je geen voldoening meer uit je job?
Voelt het alsof je geen vat meer hebt op de zaken die rondom je gebeuren? 

Je kunt bij ons terecht voor coachingsgesprekken, conflictbemiddeling, training en therapie om terug die balans te vinden.
We streven naar harmonie en evenwicht.
Goede communicatie en verbinding staan hierbij centraal.

LOOPBAANCOACHING

Werk heeft een hoger doel dan alleen maar geld verdienen. Iedereen heeft bepaalde natuurtalenten meegekregen om deze vervolgens gedurende ons leven uit te dragen naar onze omgeving. Werken is daarmee bij uitstek het belangrijkste communicatiekanaal om deze boodschap te laten gelden.

Je bent actief op zoek naar een nieuwe opportuniteit? Je denkt er aan een nieuwe weg in te slaan? Je carrière een nieuwe wending te geven? Je vraagt je af over welke competenties, interesses en capaciteiten je beschikt? Welke jobs echt bij je passen?

Hoe gaan we te werk?

Samen gaan we via verschillende gesprekken en opdrachten uitzoeken wat jouw loopbaandoel is en welke stappen je kunt ondernemen om dat doel te bereiken. Door middel van onze begeleiding krijg je duidelijkheid, kan je gerichte actie ondernemen en ben je in staat weloverwogen keuzes te maken.

Loopbaanbegeleiding is voor iedereen anders! Tijdens diverse gesprekken wordt op maat van jouw specifieke loopbaanvragen en doelstellingen gewerkt. We geven je hierbij de kans om onder professionele begeleiding stil te staan bij je job, je loopbaan, opleidingen, de plaats van je job in je leven, je talenten, je dromen, ...

Betaal slechts 40 euro voor 4u coaching via loopbaancheques!
Je kan gebruik maken van loopbaancheques om je coaching sessies te vergoeden.

LEVENSCOACHING: (OVER)LEVEN - DURVEN - DOEN!

Loop je vast op bepaalde punten in je  leven? Wil je een betere work/life-balance? Ben je te perfectionistisch? Herval je telkens in dezelfde patronen? Dan is coaching misschien iets voor jou.

Coaching stimuleert jouw persoonlijke en professionele groei. Je krijgt meer energie, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Je wordt je bewuster van jouw persoonlijke ideeën, overtuigingen en drijfveren, én hoe ze jouw gedrag bepalen.

Samen gaan we via verschillende gesprekken en opdrachten uitzoeken wat je doel is en welke stappen je kunt ondernemen om dat doel te bereiken. Door onze begeleiding krijg je duidelijkheid, kun je gerichte actie ondernemen en ben je in staat weloverwogen keuzes te maken.

STRESS & BURN-OUT COACHING EN PREVENTIE

Stress en uitputting spelen op meerdere lagen.
Vaak wordt stress slechts op één laag aangepakt, waardoor er meer kans is op herval.
Wij kijken zowel naar het lichamelijke, het emotionele, het mentale als de omgeving.

Door methodes en technieken uit de biologie, geneeskunde, relaxatie, coaching, psychologie, opstellingen... kunnen we op alle vlakken begeleiding bieden, zodat je kan recupereren en transformeren.

RELATIE - GEZIN

Scheiden of blijven?

Twijfel je of jullie er samen nog uit raken? Heeft jullie relatie nog kans op slagen?

Samen maken we de balans op en word je geholpen om de juiste beslissing te nemen.

Kies je ervoor om te blijven, dan kunnen we met relatietraining of relatietherapie de relatie terug op het goeie spoor proberen krijgen.

Relatietherapie - Relatietraining - Relatiebemiddeling

Ben jij op zoek naar meer verbinding met je partner, maar weet je niet hoe? Loopt het soms vast tussen jullie maar weet je niet op welke manier je hier uit kan geraken? We bieden relatietraining aan voor meer begrip en verbinding met elkaar.
We streven naar een respectvolle benadering van helpende gesprekken met een sterke focus op kwaliteiten, vaardigheden en waarden van de partijen. We analyseren de patronen en geven inzicht in de dynamieken die tussen jullie spelen.

Als relatietherapeut en erkend familiaal bemiddelaar zal ik jullie helpen de kwaliteit van jullie interactie en onderlinge communicatie te verbeteren.

Scheiden

Is de beslissing om te scheiden genomen? Als Erkend Familiaal Bemiddelaar begeleid ik jullie doorheen het volledige proces van de echtscheiding. Bij een echtscheiding ervaren de ex-partners een gevoel van groot verlies. Ik ondersteun jullie doorheen dit rouwproces.

Als gezinswetenschapper ken ik het belang van een goede begeleiding voor de kinderen. We besteden dan ook extra aandacht aan het ouderschapsplan. Indien gewenst hebben we een gesprek met de kinderen. We stellen de echtscheidingsovereenkomst (EOT) op en dienen deze in bij de familierechtbank.

Na de scheiding...
Willen jullie de verblijfsregeling aanpassen? Verloopt de communicatie moeizaam?
We bemiddelen ook tussen ex-partners die al enkele jaren uit elkaar zijn. 

Nieuw samengestelde gezinnen - Plusouders

Na een scheiding starten mensen vaak een nieuw gezin. Samen een nieuw gezin bouwen met kinderen uit de vorige relatie en/of de biologische kinderen met de nieuwe partner kan tot spanningen leiden tussen alle betrokken. Conflicten zijn ook in deze gezinnen vaak sterk aanwezig. 
Ook voor de plusouders is het een uitdaging om een plaats te vinden in het gezin.

Tarieven

Loopbaanbegeleiding:

Betaal slechts 40 euro voor 4 uur coaching met loopbaancheques!

Coaching:

60 euro per uur

Tarieven in overleg:

Scheiding (EOT) - Opmaken Ouderschapsplan:

Contacteer mij voor uw persoonlijk traject

Gezinscounseling - Plusoudercoaching:

Contacteer mij voor uw persoonlijk traject

COACH

BEMIDDELAAR

RELATIETHERAPEUT

Contact:

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon

Onze coach - bemiddelaar

bottom of page